Linja telefonike dhe chati për pandeminë Korona, aktualisht janë të mbyllura dhe nuk janë më aktiv.

Linja telefonike dhe chati për pandeminë Korona, aktualisht janë të mbyllura dhe nuk janë më aktiv.

Shpresojmë të gjejmë një zgjidhje që përpjekjet tona të rifillojnë. Për ndryshime eventuale vizitoni faqen e internetit.

Derisa të sqarohen mundësitë, për rivendosje të linjës telefonike dhe chatit, ju sugjerojmë që të referoheni në këto faqe interneti:  coronasmitte.dk dhe mino.dk. Aty mundë të gjeni informata në gjuhën tuaj.

Kujdesuni për vetën dhe të tjerët