Uncategorized @sq

Lyngby Hovedgade
Plani për rihapjen e Danimarkës është aprovuar

Më 7 maj, qeveria ka paraqitur planin e mëposhtëm për rihapjen e një numri të vendeve të punës dhe institucioneve në të ardhmen e afërt. Rregullat për distancim social dhe higjienë ende duhen të mirëmbahen. Rihapja është e kushtëzuar me atë që aktivitetet të zbatohen në mënyrë të justifikueshme për shëndetin publik, dhe me atë […]