Keni pyetje për Korona virusin/Covid19?

Telefono këtë linje telefonike gjatë orës 14-16 dhe merrni përgjigje për pyetjtjet tua në Shqip.
Keni edhe mundësi që të na shkruani në chat gjatë orës 14-16 . Jashtë orarit na lëreni një mesazh.
Do të përgjigemi mbrenda 24 orëve. Kliko mbi ”ndihmë” në këndin e poshtëm të djathtë.

Të rejat e fundit mbi Korona virusin/ Covid-19
national-cancer-institute-2fyeLhUeYpg-unsplash
Të gjithë që janë mbi 18 vjeç tani mund të testohen për Korona.

Të gjithë që janë mbi 18 vjeç tani mund të testohen për Korona. Cakto kohën tënde në coronaprover.dk. Në rast se keni simptome të Koronas, atëherë kontaktoni mjekun tuja familjar.

Billede 22-05-2020 kl. 12.11
Nga 18 maji i vitit 2020, kisha kombëtare dhe bashkësitë e tjera fetare mund t`i hapin sërish  kishat, sinagogat dhe xhamitë për publikun.

Këtu keni udhëzimet kryesore për rihapjen e përgjegjshme të kishës kombëtare dhe bashkësive të tjera fetare.

Lyngby Hovedgade
Plani për rihapjen e Danimarkës është aprovuar

Më 7 maj, qeveria ka paraqitur planin e mëposhtëm për rihapjen e një numri të vendeve të punës dhe institucioneve në të ardhmen e afërt. Rregullat për distancim social dhe higjienë ende duhen të mirëmbahen. Rihapja është e kushtëzuar me atë që aktivitetet të zbatohen në mënyrë të justifikueshme për shëndetin publik, dhe me atë […]

Skoleskilt
Klasat nga 0-5 në shkollat fillore dhe institucionet parashkollore hapen ngadaltë pas Pashkëve

Nëse nuk jeni të sigurt se kur dhe si do të hapet shkolla ose institucioni juaj, kontaktoni drejtorin e shkollës ose institucionin parashkollor. Pyet për të gjitha pyetjet që ke.

corona
Web faqja e re mundëson informata mbi Korona virusin në 25 gjuhë.

Nëpërmjet kësaj web faqje dhe linjës telefonike mund të merrni përgjigje për pyetjet tuaja në lidhje me Korona virusin në gjuhën tuaj.

Keni pyetje për Korona virusin/Covid19?

Telefono këtë linje telefonike gjatë orës 14-16 dhe merrni përgjigje për pyetjtjet tua në Shqip.
Keni edhe mundësi që të na shkruani në chat gjatë orës 14-16 . Jashtë orarit na lëreni një mesazh.
Do të përgjigemi mbrenda 24 orëve. Kliko mbi ”ndihmë” në këndin e poshtëm të djathtë.